Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

Успешно участие на 'АЛЕКС 1977' ЕООД в търговско изложение

 

"АЛЕКС 1977" ЕООД участва много успешно със своите продукти във второто издание на търговското изложение "Доверете се на българското" проведено от 10 до 18 май, 2014 г. в Националния дворец на културата в София.

"АЛЕКС 1977" ЕООД получи директна покана от организатора на изложението "Българската търговско-промишлена палата"(БТПП), която бе резултат от получена от фирмата ни ПЪРВА НАГРАДА НА БЪЛГАРО-ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА 2014 г.

Над 60 фирми производители, търговци, предприемачи, сред които водещи български компании представиха продукцията си. На щандове се предлагаха храни, хранителни добавки, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита и други.

Чрез изложението БТПП продължава своята активна дейност в услуга на българските предприемачи и съдейства за развитието на бизнеса.

Търговското изложение "Доверете се на българското" събира на едно място само български производители и търговци. Участието в експозиция дава възможност както за представяне на фирмите и техните продукти, така и за директни срещи между представителите на бизнеса и потребителите.