Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

Продуктите на "АЛЕКС 1977" ЕООД със сертификати за качество

 

Продуктите на "АЛЕКС 1977" ЕООД се произвеждат в лицензиран цех в гр. София. Цехът за производство на козметични продукти и хранителни добавки е сертифициран по международни стандарти - БДС EN ISO 9001:2008 - "Системи за управление на качеството" и БДС EN ISO 22000:2006 - "Системи за управление на безопасността на хранителните продукти" от Орган за техническо съответствие (ОТС).

Стандартите гарантират, че произвежданите продукти отговарят на най-високите изисквания за безопасност и качество, чрез цялостна система за управление, която включва всички производствени процеси и лабораторен контрол.

Сертификатът за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2008 е международен стандарт, който поставя основите на успешния бизнес и дава гаранция, че високото качество на продуктите и услугите ще остане непроменено във времето.

БДС EN ISO 22000:2006 е сертификат, определящ изискванията за управление на безопасността на хранителните продукти, където организацията трябва да демонстрира способност да контролира продуктите и да бъде гарант за клиентите.