Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

Пробвали ли сте ефектите на българските продуктите – хранителни добавки и козметика с екстракт от охлюви?

Марката „GOLDEN SNAIL”, която е създадена в България, стои зад производството на отличната натурална козметика, което се доказва и от факта, че тя е в момента една от  най-продаваната марка на българския пазар. И полека лека започва да се налага и на европейския. Марката „GOLDEN SNAIL”, залага върху иновативни суровини –екстракт от охлюви, слуз от охлюви и билки.

Защо точно екстракт от охлюви?

Слузта, която помага на охлювите да се движат, е богата на алантоин, гликолова киселина, колаген, витамини A, E и C и еластин и тези вещества оказват благоприятни ефекти върху кожата, а то мигновено. Продуктите – козметика с охлюви с марката „GOLDEN SNAIL” стимулират процеса на регенерация на кожата и предотвратяват образуването на бръчки и фините линии. Кожата е стегната, сияе от здраве и е естествено красива, при което видимо се подобрява структурата ѝ. За да ви докажа, че козметиката „GOLDEN SNAIL” е действително отлична, в статията по-долу може да прочетете подробно за действието и характеристиките на някои от продуктите.

Серум за лице „Сълзи от охлюв”

Регенериращият серум за лице „Сълзи от охлюв” съдържа екстракт от охлюв, българска розова вода, пролучена при дестилация на свеж розов цвят от Rosa Damascena, D-пантенол и бадемовото масло. Мастният състав на бадемовото масло е най-близък до човешкия и е подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст. Серумът улеснява проникването на активните съставки до дълбоките слоеве на кожата, спомага за ефективното й хидратиране, осигурява продължително действие на продукта, стимулира енергийния метаболизъм и естествената регенерация на клетките.
Благодарение на това употребата на серум за лице „Сълзи от охлюв“ предопределя изключително бързо и интензивно регенериране на кожата и премахва несъвършенствата. Кожата на лицето става нежна, озарена, порите стегнати. Този серум с екстракт от охлюв изглажда кожата и същевременно изчезват и дребните белези от акне и други несъвършенства. Той е подходящ за всички видове кожа.

Мицеларна вода "Снейл мицеларна вода" 200 мл.

Това е мицеларна вода с екстракт от охлюви и вода от Хамамелис за почистване на суха и чувствителна кожа. Премахва нечистотиите и неравностите по кожата на лицето. Нейната деликатна формула е подходяща за отстраняване на грим от устните и очите.
Мицеларна вода "Снейл мицеларна вода"с екстракт от охлюви е изключително нежна, съвършено почиства лицето, уеднаквява тена на кожата, стяга порите, и то веднага след употреба. Тя е действително приятна, и кожата остава нежна и сияеща. Нанася се върху памучен тампон, подходяща е за ежедневна употреба и за чувствителна кожа.

Тоалетен сапун 30 гр.

Тоалетен сапун (30 гр.) с екстракт от охлюви се грижи за възстановяване свежестта и кадифената цялост на кожата. Подобрява нейната еластичност, мекота и здравина. Отстранява замърсяванията и запазва естествената й влажност. Биологично активните компоненти проникват в дълбочина и възстановяват клетките. Притежава приятен аромат на розово масло.
Използва се като предварително се навлажняват лицето и шията, после се нанася пяна от сапуна с екстракт от охлюви върху влажната кожа и се оставя да действа за около една минута. За трайни и добри резултати се препоръчва ежедневно измиване със сапуна сутрин и вечер, като може след това да се използва и серума „Сълзи от охлюв“.