Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

Слуз от охлюви срещу белези и акне

„Глътни жив охлюв и язвата изчезва“ е бабина рецепта, която според старото поколение наистина действа. Но от нея на много хора им се гади. Затова учени намират решение, като правят от ценната слуз от охлюви: сапуни от слуз от охлюви, гелове, кремове и козметика с охлюви и още лекарства, сиропи и хранителни добавки с охлюви.

ТАЙНАТА

Тайната на градинския охлюв е в хемоцианинът, който съдържа и има силен антибактериален ефект. Свойствата му са като тези на черноморския рапан и калифорнийската мида, от която се прави и лекарство за рак на пикочния мехур.

КОЗМЕТИКА С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ

Една от наложилите се на родния и европейски пазар марка козметични продукти с екстракт от охлюви е „GOLDEN SNAIL”.

За нуждите на произвоството охлювите се отглеждат в специални ферми, където живеят в чисти лехи и се хранят със специална храна, а ценната им слуз се извлича с предназначени за целта машини.

Продуктите с марка „GOLDEN SNAIL”. – козметика с охлюви и хнителни добавки с охлюви се произвеждат в лицензиран цех в гр. София. Ефективността и безопасността на продуктите са доказани чрез множество тестове, разработени са след успешни научни изследвания в сътрудничество с редица престижни чуждестранни научни лаборатории. Това са козметика и хранителни добавки със слуз от охлюви произведени единствено на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове.

Безценната слуз от охлюви има регенериращ ефект върху кожата и с нея се лекуват акне, белези от пъпки, различни рани по кожата, белези от операции, протриване, рани на диабетици и други.

СЛЕД КОЛКО ДНИ СЕ УСЕЩА ЕФЕКТА

Гел за лице с екстракт от охлюв

Ако ползвате гел за лице с екстракт от охлюв, "SNAIL GEL + Q10" 30 мл., е достатъчно е да нанасяте гелът по 2-3 пъти всеки ден и ефектът идва след около седмица – раните започват да зарастват, а пъпките да изчезват. След употреба се усеща и опъване на кожата.
Колагенът и еластинът, съдържащи се в чудотворната слуз от охлюви са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което подпомага процесите на възстановяване и регенериране на кожата. Видимо намалява дълбочината на бръчкитe.

Именно затова редовната употреба на този гел с екстракт от охлюви ще:
• стимулират възстановяването, естественото регенериране и подмладяване на кожата,
• ефективно ще хидратира в дълбочина кожата и предотвратява вредните влияния от околната среда, както и процесите на преждевременно стареене,
• гелът подхранва, заздравява и защитава кожата!

Сироп с екстракт от охлюви

Ако страдате от стомашно-чревните неразположения или слаба имунна ситема, ползвайте „Снейл Еликсир“ хранителна добавка съдържа концентриран екстракт от охлюви.
Бързо този сироп оказва благоприятен ефект върху храносмилателния тракт и стимулира имунната система. Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие. Това е един необходим продукт, ако пиете антибиотици, тъй като има антибактериални свойства, които се дължат на редица пептиди борещи се срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди в сиропа „Снейл Еликсир“ с концентриран екстракт от охлюви е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и оказват благоприятно влияние върху тъканите и лигавицата.

Може да се обобщи, че тоза хранителна добавка с охлюви „Снейл Еликсир“ под формата на сироп ще Ви помогне при:
• стомашно-чревни проблеми при киселини и тежест в стомаха, язви, гастрити, колити и други стомашни проблеми.
• ще стимулира имунната система;
• много ефикасен при трудно зарастващи язви, рани, и инфекциозни заболявания;
• има антиоксидантно и тонизиращо действие.

Действието на сиропа е подсилено от допълнително добавените витамин С, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракт от охлюви подпомагат регенеративните процеси.

Сапун за лице с екстракт от слуз на охлюви

Сапунът с екстракт от охлюви пък изчиства и стимулира кожата от обриви и белези и може да се ползва и за лице – тъй като не изсушава. Притежава приятен аромат на розово масло и се грижи ефективно за:
• възстановяване свежестта и кадифената цялост на кожата,
• подобрява нейната еластичност, мекота и здравина,
• отстранява замърсяванията и запазва естествената й влажност,
• биологично активните компоненти проникват в дълбочина и възстановяват клетките.

За трайни и добри резултати се препоръчва ежедневно измиване със сапуна сутрин и вечер, като може след това да се използва и серума със слуз от охлюви „Сълзи от охлюв“ или регенериращ гел „Мукофикс” с екстракт от охлюви.