Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

Грижа за красотата и здравето с козметика с охлюви и хранителни добавки с екстракт от охлюви и билки!

Още от Древността хората са открили, че някои растения и животни могат да бъдат използвани при заболявания и за подмладяване. Охлювите са едни от тези създания и през последните десетилетия хората отново се завръщат към тях и техните лечебни свойства. В света на красотата козметичните серии с екстракт от охлюв са сред най-предпочитаните от жените по целия свят. Безспорните ползи за кожата са доказани от учените и се потвърждават с всеки изминал ден. Още Хипократ е съветвал да се лекуват кожните възпаления с намачкан в прясно мляко охлюв. Днес тази практика отстъпва място пред по-високо технологичните начини за извличане на екстракт от охлюви.
Но все пак за какво се използват охлювите?

Чудния екстракт от охлюви се счита за серум на младостта, с доказано силно лечебно действие върху кожата. В него се съдържа колаген, еластин, естествена гликолова киселина и естествени антибиотици, като последните имат и антибактериални и антимикробни свойства. От друга страна Витамините А, С, Е доказано предпазват, омекотяват и подмладяват кожата. Тези вещества стимулират клетъчната регенерация на кожата на лицето и я запазват свежа и млада.
Козметика с охлюви се използва в борбата с бръчките, тъмните кръгове и торбички под очите. Справят се добре и с кожа, която е получила леки изгаряния, както и с акнетична кожа, белези от акне и др. Сериите козметика с охлюви включват маски, защитни кремове, ампули за лице и околоочни кремове.

Ако още не сте използвали козметика и охлюви, замислете се. В страни като Южна Корея дори са стигнали по-напред в желанието си да използват максимално ефекта на продукти със слуз от охлюви. В спа центрове и козметични салони клиентите получават масаж на лицето директно от охлювите, а масажистите само направляват малките животинки. В случай, че не се чувствате толкова смели, препоръчваме да изпробвате наша родна козметика, обогатена с екстракт от охлюви под марката „GOLDEN SNAIL”. Серията козметика с охлюви включва регенериращи гел и крем за лице с екстракт от охлюви, серум за лице „Сълзи от охлюв“, регенериращ гел “Мукофикс“ и маска за лице „Снейл маска за лице“ с екстракт от охлюви и още масажен гел, мицеларна вода, лосион за тяло, сапун за лице, балсам за устни и всички тези продукти са козметика с екстракт от охлюви.

И не е само това с марка „GOLDEN SNAIL” се предлагат с голям успех не само на нашия пазар но и в 12 държави в Европа хранителни добавки с охлюви и билки. Това са продукти с доказано качество и произход, разработени след успешни научни изследвания в сътрудничество с редица престижни чуждестранни научни лаборатории и са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове.

Може ефективно да се погрижите за здравето на организма си с хранителни добавки с охлюви „GOLDEN SNAIL”.

Например, хранителната добавка с охлюви „Снейл Еликсир“ съдържа концентриран екстракт от охлюви и,оказва благоприятен ефект върху храносмилателния тракт и стимулира имунната система.
Използва се при стомашно-чревни проблеми, като действието на сиропа е подсилено от допълнително добавените витамин С, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракт от охлюви подпомагат регенеративните процеси. Употребява се 2-3 пъти дневно, преди хранене.

Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие. Предназначен е за масова употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Антибактериалните свойства на сиропът се дължат на редица пептиди, затова може успешно да се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и оказват благоприятно влияние върху тъканите и лигавицата.

При проблеми със стави използвайте хранителната добавкас охлюви „Хеликс Флекси” (200 мл.) съдържаекстракт от охлюви и желатинов хидролизат и е във вид на сироп с приятен аромат на ябълка.
Оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат; укрепва ставните хрущяли и сухожилия; стимулира имунната система; има антиоксидантно и тонизиращо действие. Влия благоприятно на подвижността на ставите и общото функционално състояние на организма. Употребявайте 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Биохимичните анализи показват, че в чудния екстракт от охлюви се съдържат ензими, глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо). Глюкозамините са естествените компоненти в човешкото тяло, които са отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Те увеличават синтеза на хиалуронова киселина, която действа благоприятно на ставите и поддържа гладки ставните повърхости. Така тази хранителна добавка с охлюви подпомага изграждането на колагена и еластина, като по този начин влия благоприятно на гъвкавите връзки в човешкото тяло.

Хранителна добавка с охлюви „Хеликс Флекси” еобогатена с желатинов хидролизат, който е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена.

За тонизиране на организма Ви препоръчвам, хранителната добавка „Детокси Ливър” (200 мл.). Този сироп е създаден на основата на екстракти от билките пирей (Elytrigia repens) и бабини зъби (Tribulus terrestris), комбинацията от тези билки тонизира организма и му помага да се справи със състояния като безсъние, липса на сили и апатия, обща напрегнатост, раздразнимост и сънливост. Оказва благоприятен ефект и върху черния дроб, бъбреците и отделителната система. Подходящ е за пречистване на организма след употреба на алкохол, както и след продължително лечение с антибиотици. Хранителната добавка „Детокси Ливър” (200 мл.) притежава антиоксидантно действие, предназначен е за масова употреба, посладен е със стевия и е с приятен аромат на праскова. Подобрява потентността и регулира нормалния хормонален баланс.