Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

SELECT as_products.name_1 AS PROD_NAME FROM as_products WHERE as_products.id = 1 AND id_firma = 4586 LIMIT 1Начало  /  Продукти  /  Хранителни добавки с екстракт от охлюви и билки  /  СНЕЙЛ ЕЛИКСИР с екстракт от охлюви 200 мл

СНЕЙЛ ЕЛИКСИР с екстракт от охлюви 200 млХранителната добавка „Снейл Еликсир" (200 мл.) съдържа концентриран екстракт от охлюви и е предназначен за вътрешна употреба. Оказва благоприятен ефект върху храносмилателния тракт и стимулира имунната система. Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие. Предназначен е за масова употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Антибактериалните свойства на сиропът се дължат на редица пептиди, затова може успешно да се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и оказват благоприятно влияние върху тъканите и лигавицата. Използва се при стомашно-чревни проблеми, като действието на сиропа е подсилено от допълнително добавените витамин С, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от охлюви подпомагат регенеративните процеси.
Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Продуктът е вписан под номер Т221100878 на дата 01.01.2012 в регистъра на БАБХ (Българска Агенция по Безопасност на Храните), съгласно чл. 24, ал.1 от Закона за храните.