Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

SELECT as_products.name_1 AS PROD_NAME FROM as_products WHERE as_products.id = 14 AND id_firma = 4586 LIMIT 1Начало  /  Продукти  /  Козметика с екстракт от охлюви  /  Серум за лице Сълзи от охлюв 30 мл

Серум за лице Сълзи от охлюв 30 млРегенериращият серум за лице „Сълзи от охлюв" (30 мл) съдържа екстракт от охлюв, българска розова вода, получена при дестилация на свеж розов цвят от Rosa Damascena, D-пантенол и бадемовото масло. Мастният състав на бадемовото масло е най-близък до човешкия и е подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст. Серумът улеснява проникването на активните съставки до дълбоките слоеве на кожата, спомага за ефективното й хидратиране, осигурява продължително действие на продукта, стимулира енергийния метаболизъм и естествената регенерация на клетките.
Начин на употреба: Нанася се локално върху чиста и подсушена кожа, с леки кръгови масажни движения до пълното му абсорбиране.
Съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура 5-25ºС, на недостъпни за деца места. Само за външна употреба.
Продуктът е преминал качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция).

Продуктът има досие и оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.
Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.
Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер: CPNP 1394405
Продуктът е маркиран със стандартен баркод /GTIN/ - 3800500662077