Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

SELECT as_products.name_1 AS PROD_NAME FROM as_products WHERE as_products.id = 194 AND id_firma = 4586 LIMIT 1Начало  /  Продукти  /  Козметика с екстракт от охлюви  /  Маска за лице 30 мл

Маска за лице 30 млМаската за лице (З0 мл) съдържа екстракт от охлюви, масла от шипка, арника, салвия, маточина, илангиланг, кориандър, римска лайка, европейска маслина, кора от портокал, папаин и бромелаин, хума и витамин Е. Маската за лице е специално разработена за регенериране и подхранване на кожата. С цялата съкровищница от активни съставки и мека текстура, тя изравнява тена с видимо намаляване на бръчките и пигментацията. Успокоява и отстранява раздразненията. Непосредствено след употреба на маската кожата е видимо по-блестяща и сияйна. Продуктът е подходящ за защита на всеки тип кожа от замърсяванията в околната среда. Идеален е за кожа, която проявява признаци на остаряване (дехидратация, отпускане, бръчици и липса на блясък) и има нужда от нова енергия.
Начин на употреба: Прилагайте с нежен масаж върху лице, шия и деколте поне 2 пъти седмично. Подходяща за всеки тип кожа, особено за дехидратирана кожа.
Съхранение: В оригинална опаковка на сухо и защитено от светлина място между 10 и 30°C.

Продуктът е преминал качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция).
Продуктът има досие и оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.
Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.
Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер: CPNP 1544791
Продуктът е маркиран със стандартен баркод /GTIN/ - 3800500662169