Полезна информация

Търсене

Facebook Like Box

SELECT as_products.name_1 AS PROD_NAME FROM as_products WHERE as_products.id = 4 AND id_firma = 4586 LIMIT 1Начало  /  Продукти  /  Козметика с екстракт от охлюви  /  Серум за лице Сълзи от охлюв с помпичка 30 мл

Серум за лице Сълзи от охлюв с помпичка 30 млРегенериращият серум за лице „Сълзи от охлюв" с помпичка (30 мл) съдържа екстракт от охлюв, българска розова вода, получена при дестилация на свеж розов цвят от Rosa Damascena, D-пантенол и бадемовото масло. Мастният състав на бадемовото масло е най-близък до човешкия и е подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст. Серумът улеснява проникването на активните съставки до дълбоките слоеве на кожата, спомага за ефективното й хидратиране, осигурява продължително действие на продукта, стимулира енергийния метаболизъм и естествената регенерация на клетките.
Начин на употреба: Нанася се локално върху чиста и подсушена кожа, с леки кръгови масажни движения до пълното му абсорбиране.
Съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура 5-25ºС, на недостъпни за деца места. Само за външна употреба.

Продуктът е преминал качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция).
Продуктът има досие и оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.
Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.
Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер: CPNP 1394405
Продуктът е маркиран със стандартен баркод /GTIN/ - 3800500662077